18 בספטמבר 2014

שניצל עוף ותירס

שניצל עוף ותירס ....אצלי מאוד אוהבים ...הן בגירסתו הבשרית והן בגירסתו הצמחונית. 
כל כך פשוט להכין לבד אז למה לקנות את התעשייתי שמי יודע מה מכיל בתוכו? 
הפעם הוכנה גרסתו הבשרית ( הצמחונית שלנו נשארה בבסיס) שמקורה אצל פירגה 
1/2 ק"ג חזה עוף טחון
1 קופסת גרגירי תירס - לסנן ולטחון 
4 כפות פרורי לחם
2 ביצים 
מלח
פלפל 
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק 

לערבב את כל החומרים לתערובת , להכניס למקרר לחצי שעה 
ליצור קציצות, לטבול בביצה ובפרורי לחם  ולטגן.  
כמובן שניתן לאפות בחום של 180, בתבנית עם נייר אפייה משומן  למשך כחצי שעה .
זהו, בתיאבון ...
והערכים התזונתיים : 
יצאו לי 14 קציצות 

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)106275
חלבונים (גרם)1333
פחמימות (גרם)820
שומנים (גרם)26
פורטל תזונה, דיאטה, מתכונים ואוכל
© אנלייזר למתכון
עלולה להיות סטייה בנתונים.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה