9 ביולי 2014

קישואים פיקנטי לייק


קישואים ....אחחח, אני אוהבת ....בכל צורה - בפשטידה, סלט, מבושל, מאודה, עם מיונז, עם רוטב עגבניות ...

בקיצור, אין גבול לצורות ההגשה וההכנה.

הפעם החלטתי להכין כך:

קילו קישואים קלופים חתוכים לעיגולים בעובי 1/2 ס"מ.

2 בצלים קצוצים

3 שיני שום כתושות

400 גרם עגבניות מרוסקות

2 עגבניות מגורדות

1 גזר מגורד

כף אבקת מרק עוף

פפריקה מתוקה

כף גדושה קטשופ

מלח, פלפל

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

מעט פפריקה חריפה

כף סוכר



להזהיב בסיר עמוק את הבצל , להוסיף שום כתוש, גזר מגורד.

להוסיף עגבניות מגורדות ולערבב

להוסיף את רסק העגבניות והתבלינים.

לערבב היטב ולהוסיף כוס מים רותחים. לבשל כרבע שעה.

להוסיף את עיגולי הקישואים ולהמשיך לבשל עוד כרבע שעה.

לטעום ולשפר טעמים.

ניתן להוסיף לקראת סוף הבישול פטרוזיליה קצוצה .


למה קראתי לזה פיקנטי לייק? אנחנו לא מאוהבי החריף אז הורדתי את כמויות הצ'ילי והפפריקה החריפה. מנגד, חברה שהכינה את התבשיל אף הוסיפה לו גם פלפל צ'ילי ליתר חריפות.

רק המחשבה על כך העלתה דמעות בעיניי.....

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה